Valls-Llobet

Sunday, April 12, 2009

ELS DRETS DE LA CIUTADANIA A FER LLEIS I A SER ESCOLTADA

Dos mesos de silenci al blog només tenen una explicació i es que les tres xarxes de societat civil a les que pertanyo han entrat amb una gran activitat pública, i no he tingut un minut. Pero us convido a seguir-les.
Des de Ciutadans pel Canvi, hem entrat a registre una porpostas de "llei electoral catalana", que varem presentar publicament al Ateneu, el passat divendres dia 6. Podeu seguir totes les activitats a la web www.lleielectoral.cat
Durant quatre mesos veurem si encara hi ha ciutadania activa a Catalunya. Us convidem a signar-la i a obrir debats arreu del territori.
La xarxa del CAPS, Centre d'Analisis i Programes Sanitaris, ha estat molt tensionada per les demandes ciutadanes de informació èls efectes secundaris de la vacuna del Papailoma Virus Huma. Haviem demanat una moratoria per raons de cost-eficiencia, pero els nous fets ensobliguen a donar més informació que trobareu penjada a la web www.caps.pangea.org
La xarxa de federalistes, que es va iniciar el Desembre de 2008, també té una nova web que us convidem a visitar. Cliqueu www.seglexx1.com i trobareu enllaços.
I no us perdeu el article de la Soledad Gallego avui al Pais, sobre la manipulació de laboratoris médics en la recerca de una vacuna per la meningitis, fent servir nens de Nigeria.
Si es dia de Resurreció, potser que fem pujar la moral de la ciutadania, fent-nos ressó de tot el que no es pot ja tolerar més. Volem la política per viure i conviure, per sort, no la necessitem per guanyar eleccions.
Carme Valls-Llobet