Valls-Llobet

Thursday, March 30, 2006

30-III-2006
AVUI HEM APROVAT L'ESTATUT AL CONGRES DELS DIPUTATS!!!!!!!!!!!
Un bon Estatut, el millor posible, i amb un 82,5% del contingut aprovat el dia 30 de Setembre al Parlament de Catalunya.
Ha estat emocionant, pero hem escoltat un discurs molt dur i agressiu per part del Rajoy (PP) que amenaçava amb tots els mals si s'aprovava, pero en canvi, reia ell i tota la bancada popular mentrestant es votava nominalment. Si tanta pot feia de que reien?? i perque avui Pique que es Senador, i podia estar a la bancada dels riallers ha estat tota la estona a la tribuna del piblic, totalment serios i sense cap somriure.No hem liquidat la Espanya Constitucional, pero hem fet un avanç cap a l'Espanya real.
El M.H. President Pasqual Maragall ha fet un discurs molt emotiu a la recepció final, recordant el llarg camí i felicitant també al presdient Pujol que ha acompanyat a la delegació tota la estaona i ha estat també a la recepció final.
Alegria, abraçadaes, i els Srs Lopez Garrido, Jauregui, Carmen Alborch, i Rubalcaba prenent la copa amb nosaltres i felicitats per tothom.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home