Valls-Llobet

Saturday, April 01, 2006

1 ABRIL 2006
INICIA DE FORMA EMOCIONANT LA CAMPANYA DEL ESTATUt.
UN RECORD PER L'ERNEST LLUCH. Li hauria agradat veure aquest dia, i va lluitar molt per veure'l. recordo que l'ultima vegada que el vaig veure viu, entrant a la radio, i després de comentar-li que tenia molt bon humor per continuar debats i tertulies, em va dir: CAL TENIR MOLTA PACIENCIA PER FER PEDAGOGOIA.
Aqui estem. Despres de les mentides que ha vessat el PP a tot espanya, caldrà molta paciencia per fer entendre a la resta d'espanya que hem treballat per un Estatut que sigui un punt de trobada i una gran abraçada amb tots els altres ciutadans i ciutadanes de la resta de Espanya.
Ahir ho deia ANTONI PUIGVERD a LA VANGUARDIA comentant lo complicat i barroc que podia suposar l'Estatut pero que ben acabat: "CUANDO SE DA UNA RESPUESTA INTELIGENTE A UN PROBLEMA COMPLEJO HAY QUE APLAUDIR. GUSTE MÁS O MENOS, HAY QUE APLAUDIR QUE LOS POLÍTICOS, EN LUGAR DE ROMPER LA VAJILLA, ENCUENTREN LA MANERA DE RENOVARLA".

FELICITO TAMBE DE TOT DE COR L'ESFORÇ I LA DEDICACIÓ DE LES FORCES DE POLICIA DEL ESTAT, que ha permes la continua acció de desmantallament de xarxas mafiosas a tot Espanya, des de Castelldefels, fins la corrupció urbanística detectada al Ajuntament de Málaga. La corrupció no ve de fa pocs dies, ni les mafies tampoc, pero sembla que des de fa un any s'està notanat de que algu des de l'estat hi està llutant amb totes les forces, i ens agrada que el futur per el nostres fills i filles sigui més lliure, menys corrupte i més segur. GRACIES A TOTES I TOTS ELS QUE HO FAN POSSIBLE. I GRACIES A JOSE LUIS RODRIGUEZ ZAPATERO, per el suport que està a aquest gtran canvi que estem fen a Espanya. Em començo a sentir molt orgullosa de ser catalana, espanyola, europea i ciutadana del món, sempre en canvi constant.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home