Valls-Llobet

Monday, April 17, 2006

ESTATUT AL SENAT.
El dia 24 ens trobem al Senat la Comissió Constitucional. Recta final si la posició de ERC no ho endarrereix. Confio en el bon saber del Carles Bonet. M'agrada la opinió de Joan Manuel Serrat al Pais del 15 de Abril, pgs 35, respecte l'estatut.
"Estoy a favor de mis conciudadnos, de la opinión mayoritaria de mi pueblo. El Estatuto es un camino de DIÁLOGO, RESPETO Y TOERENCIA. Además es lo más normal que un Gobierno autonómico busque nuevas vías y las presente al Gobierno central"

MANUELA DE MADRE a la Vanguardia pgs 16 i 17 del Diumenge 16 de Abril. Declara que ARA ES EL MOMENT DE CUMPLIR EL NOSTRE PACTE AMB LA CIUTADANIA, i donar compliment amb els objectius de govern establerts al Pacte del Tinell.Declara a fravor de Maragall com afutur candidat del PSC. "Tenim el candidat mes valorat i més estimat". Hi estic d'acord.

EL TSJC anula la ultima reestructuracióo del govern de Jordi Pujol. Tenia raó el MH Pasqual Margall, quan va dir que el nomenament del Mas com a conseller en cap era com a minim alegal. les irrgularitats son manifestes i ho podeu veure el PAIS pg 23 del Dissabte 15 de Abril. Ens felicitem per la transperencia de la nova etapa.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home