Valls-Llobet

Sunday, May 28, 2006

Diumenge 28 Maig.

Ahir es va celebrar a Sant Cugat La setena Convenció de Ciutadans pel Canvi, i la primera que tinc l'honor de presidir. Els resultats de les ponències i dels debats sobre la Convivència entre generacions, amb l'entorn, i entre pobles el podreu trobar a la nostra página web www.pelcanvi.org
La Platforma de Sant Cugat va fer un treball excel·lent i varem aconseguir en circunstancies dificils un alt grau de participació dels més de 200 assistents. Com sempre es confirma la gran creativitat que es desenvolupa en les processos de democràcia deliberativa. Hem decidit continuar en aquest camí. El Molt Honorable President de la Generalitat, ens va fer l'honor de venir i ens va fer una discurs sentit i planer, que la premsa d'avui recull com emotiu i que va reafirmar la necessitat de concentrar tots els esforços en la aprovació del referendum, i que després escoltaría a tothom al PSC i a Ciutadans pel Canvi, per prendre les seves decisions futures.
Adjunto el discurs que vaig llegir duranta la Convenció i recordo que avui es el dia Internacional dedicat a la salut de les Dones. Enguany hem concentrat el treball durant les Jornades Feministes que es celebraran el proper 2,3 i 4 de Juny a les Llars Mundet de Barcelona.

1 Comments:

Post a Comment

<< Home