Valls-Llobet

Wednesday, December 06, 2006

que dificil han estat els tres ultims mesos amb eleccions autonomiques i un intens treball a ciutadans pel canvi i a la Fundació Catalunya Segle XXI. Pero la feina que faig a les dues organitzacions ja té una web per ser comunicada i seguint el savi consell del amic Eugeni Prieto, voldria deixar constancia de altres fets significatius de aquesta nova vida de ciutadana que va a peu o amb bus a tot arreu.
Tres noticies que per mi han estat molt emocionants. Tres amigues, lluitadores per la democracia des de fa anys, hem publicat un llibre durante el mes de Novembre del 2006.
PEPA SALA, "Punt i coma a les esquerdes". Edicions maikalili.Com ella diu "tinc 58 anys i sóc mare, àvia i dona lliure. també sóc advocatessa, mediadora i escric del que sento i penso". Ha estat al taller de escriptura del Ateneu i el va presentar dillluns dia 4. va ser molt emocionant i un retrobament de velles amigues.
CARME MAS. "Dolors Monserdà. La voluntat d'escriure." Arola editors,dins la col·lecció de dones, génere i feminisme que dirigieiz la professora i vicerectora Montserrat Duch. ( que aquest any també ha publicat Dones publiques).
I jo mateixa que he tret aquest mes "Mujeres Invisibles", edicion de bolsillo de Plaza i Janes que va ser presentat el dia 10.
Quatre dones, amb vides compromeses, entrelligades, amb familia peró amb la preservació de la propia identidat i del compromís ciutadà. Son totes elles ciutadanes pel canvi, encara que nomes la Carme Mas i jo estem afil·liades, pero hem estat dones que hem escrit amb l'ordinador a la falda, com la Virginia Wolff deia de les dones invisibles per la literatura.
Dones savies, dones valentes, i dones compromeses. No saben el que es perden els que no les valoren , no hi parlen, o no les tenen en compte. Farem com les xineses de la edat mitja que escrivien missatges sota els pots de té. Nosaltres ja hem pogut dir-nos el que pensem dins de un llibre. Avancem encara que a molts encara els hi agradaria veurè-n's només a la cuina.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home