Valls-Llobet

Sunday, February 11, 2007

Setmana de vergonya amb la recusació del catedràtic Perez Tremps i de solidaritat amb la seva persona per part de 45 professors i catedràtics de Dret Constitucional. A on la Nebrera hi veu una escletxa "juridica" per atacar l'estatut català. Tots ho hem dit pero cal repetri-ho, qui no va guanyar dins el poder legislatiu, preten manipular el que ha der ser un dels eixos del Estat de Dret. Coninuen vomitan rencor, i odi els senyores i les senyores de la guerra.Amb el cinisme afegit del Aznar que reconeix que no havien armes de destrucció massiva. Molts ho saviem, ell no?
Per aixó em sembla tan significatiu la historia que ens explica avui EL PAIS, "Dos mujeres sin odio". S'explica com durant un any i mig la senyora Esperança Chaos ha estat cuidad per la seva consogra viuda de un comandant de l'exercit ( Jose Maria Herrero) assasinat per ETA. Potser els exemples vitals, facin allunyar els odis i els rencors, en tot cas la POLITICA, ha de servir per organitzar la VIDA, no per estimular la mort. Les persones que prefereixen la venjança a la justicia, ens allunyen de la convivència ciutadna.
No podrien ser bombes de fum perque no parlem de la corrupció de Andratx, de Monga a Canaries o de Tierra Mitica amb deu empreses fantasma??
Cap treva per UNA VIDA SENSE CORRUPTES NI MENTIDERS.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home