Valls-Llobet

Sunday, March 27, 2011

EL RETORN DE LA POLITICA

L'article que publica avui l'amic Juan-Jose López Burniol a la Vanguardia m'ha fet pensar en retornar a la reflexió pública, després de mesos de silenci.
El titular "El retorno del mal", vol significar com estan creixent les desigualtats, i el poder de uns pocs, manipulant ara la idea de democràcia.
Parlar nomès de la crisis económica ens allunya de les veritables formules per el desenvolupament humà. Fins i tot Adam Smith deia que la veritable politica no pot parlar només de diners.
Tony Judt ja ens va assenyalar que només el debat de persones independents de subvencions pot donar una sortida a l'insaciable formula de més diners pels bancs i més armes per la guerra.
ES LA POLITICA, estúpids! el que ens està faltant, sino volem que retorni el mal, la miseria i la degradació humana. I si no volem patir tots plegats l'amenaça constant de molts Fukusimas.
Serem capaços de mantenir amb força la defensa de la POLITICA, l'interes col·lectiu, enfront dels interessos dels mercaders i dels mercats ?

0 Comments:

Post a Comment

<< Home