Valls-Llobet

Monday, September 10, 2007

VOSTÈS JA HO ENTENDRAN

Es dificil escriure les sensacions de un estiu ple de debats reals, virtuals i també imaginaris, recuperant el temps perdut i posant-nos al dia dels llibres que havia reservat. Com he de escriure cada mes al butlleti de Ciutadans, més l'agenda setmanal, remeto a qui li pugui interessar a consultar la pàgina web de Ciutadans pel Canvi. www.pelcanvi.org
Ja que estem davant de un nou debat més simbólic que real, permeteu-me que defineixi que es per mi Catalunya: LA PATRIA DE LA LLIBERTAT I DE LA EQUITAT. Per mi ho ha estat i m'agradaria que ho fos per tothom que hi viu.
PER DESCOMPTAT LA CASA RESPECTUOSA I CALIDA DE TOTELS DONES I ELS HOMES QUE HI VIUEN I TREBALLEN.

Tal com es titula la petita reflexió de Claudio Magris (Edicions de 1984), VOSTÈ JA HO ENTENDRÀ, convido als lectors a entendrem per sota i per sobre les linees escrites de matinada.Com diu la/el protagonista:"perquè ja el veia tornar adolorat però fort a la vida, ignorant el no-res, encara capaç de serenitat, potser fins i tot de felicitat".

La serenitat es el que desitjo a totes les dones i homes que viuen i treballen a Catalunya en el día de la Diada, i crec que entre tots i totes, i sense excloure a ningú també trobarem el camí de la vida i de la felicitat.
Carme Valls-Llobet

2 Comments:

 • At 7:46 PM, Blogger jose maria said…

  hola te invito a ver mi pag de literatura jose maria

   
 • At 3:43 AM, Blogger Dánae said…

  Hola Carme, sóc una estudiant de segon de batxillerat y estic fent el treball de recerca sobre "la dona i el ferro" .Voldria saber on puc trobar el llibre: "Deficiència de ferro, transtorns psico-somàtics i qualitat de vida de la dona".
  Si vols contactar amb mi deixo el meu e-mail:
  danae_12bcn@hotmail.com

  Gràcies

   

Post a Comment

<< Home