Valls-Llobet

Sunday, November 11, 2007

EL LENT DESPERTAR DE LA CIUTADANIA ACTIVA.

Setmana del 5 al 11 de Novembre:
Canvis qualitatius en el terreny de la salut de les dones i en la politica catalana i federal. Fa dies que no he pogut escriure donat que hem aconseguit fer una Xarxa de associacions per la democràcia participativa i el federalisme amb associcions que representen mes de 10.000 persones de tot l'estat espanyol des de Ciutadans pel Canvi.
El dimarts dia 6 va sortir al Pais la proposta de moratoria per no aplicar encara la vacuna del Papilomavirus humà a les nenes de 9 a 11 anys, fins que s'hagi investigat en col·lectius de nenes els seus efectes secundaris i fins que la seva aplicació no s'integri a la cartera de serveis integrals. Per veure declaració conjunta de epidemiolegs i investigadores del CAPS. Cliqueu a : WWW. caps.pangea. org En aquets moments ja hi han mes de 1300 signatures.
En el terreny politic
Setmana dura per el President Montilla i Zapatero per raons ben diferents. Un han donat la cara i l' avis a les politiques e inversions del govern a Catalunya. Hi vaig estar present al dinar del Premi Blanquerna a Javier Perez Royo i la gent es va quedar amb boca oberta. L'altre ha hagut de defensar al president Aznar a la Cumbre Ibero Latinoamericana. Llàstima peró el Rei no ha estat a la seva alçada. Per veure la posició de alguns membres de Ciutadans pel Canvi sobre el teme de infraestructures que ha posat de manifest la interrupció de les vies sud de rodalies, cliqueu a WWW. pelcanvi.org
Adjuntaré articles meus que han sortit a Premsa durant el passat mes.
Es comença a veure un cert increment del interes de la gent per els problemes que l'envolten. 1.300 signatures per demanr una moratoria per una vacuna, era impensable fa dos anys.`Serà veritat que hi ha ciutdania activa en trànsit?

0 Comments:

Post a Comment

<< Home