Valls-Llobet

Wednesday, August 20, 2008

EL DOLOR GRAN TAPA EL DOLOR PETIT
Em queixava de la molestia del guix, i després de treure'l, de les setmanes que encara em queden de inmovilitat, pero la desgracia del accident del avió a Barajas, fa relativitzar els problems, de salut, i fins i tot de finançament.
El meu condol per tots els familiars i el meu desig de que tots treballem amb responsabilitat des de cada lloc de treball i des de cada lloc polític. Hem de fer prevenció de molts problemes, i no hauriem de empitjorar els temes de convivència, amb insults i sectarismes partidistes.
Avui m'han fet una entrevista per el diari el PUNT, dues hores abans de la desgracia. Hem parlat una hora a fons amb el periodista LLuis Picazo. Molt interesnat i ha preguntat a fons.
Per aixó encara em semblen nimies i irresponsables les declaracions i maniobres de alguns partits polítics. La nostra responsabilitat es millorar la nostra vida i la dels nostres fills i filles.
La nostra responsabilitat es fer prevenció de accidents, de agressions, de insults, de desacords que trenquin la nostra convivència-
Que el dolor ens aclareixi el cap.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home